Elektriker

Din elektriker i Stockholm

Välkommen till din elektriker i Stockholm. Vi är erfarna elektriker som fokuserar på hög kvalitet och personlig service. Våra ledord är elsäkerhet, kvalitet och snabbhet. Du kan lita på att vi gör ett bra jobb när du anlitar oss.

Vi utför det mesta mesta inom el och elteknik, inklusive nyinstallation, service, ombyggnation och rådgivning. Vi vänder oss till små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Som privatperson kan du naturligtvis dra nytta av ROT-avdraget. Kontakta oss redan idag för mer information och offert. Vi ser fram emot ditt samtal!

Vi utför det mesta inom elteknik

Vi projekterar, installerar och servar det mesta inom elteknik och här på sidan kan du läsa mer om våra tjänster. Kameraövervakning, passersystem, smarta hem, laddboxar till elbilar – vi erbjuder det mesta inom el som kan göra ditt liv enklare och smidigare.

Oavsett om du ska bygga om, bygga till eller bygga nytt och behöver hjälp av en kompetent elektriker i Stockholm? Din vattenpump kanske har slutat fungera eller säkringarna kanske går ofta? Kontakta oss – vi kan hjälpa dig med det mesta som har med el att göra.

Vi installerar, servar och reparerar dina elinstallationer. Med hjälp av nya smarta produkter kan vi dessutom koppla upp dina anläggningar mot en smartphone eller surfplatta.

Vi utför alla våra uppdrag enligt starkströmsföreskrifterna och egenkontrollprogrammet.

Vi är ett elteknikföretag med breda kompetenser och lång erfarenhet inom såväl el- och datanätverk som säkerhet.

Vi utför installationer och servicearbeten åt företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar som privatpersoner – inga uppdrag är för stora eller små för oss.

Vi erbjuder alltid snabb och proffsig service vill alltid skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder.

En elektriker i Stockholm med bred verksamhet

Som ett ledande elteknikföretag har vi en bred verksamhet och med bred erfarenhet från el- datanätverk- och säkerhetsbranschen kan vi erbjuda riktigt högkvalitativa tjänster och bygga långvariga kundrelationer.

Har du elarbeten som behöver utföras i hemmet, på kontoret eller i bostadsrättsföreningen? Då bör du anlita en auktoriserad elektriker som kan utföra arbetet snabbt och säkert. För att en installation eller reparation ska bli korrekt utförd är det viktigt att hitta en elektriker som har erfarenhet av de flesta situationer och produkter inom elteknik. Vi har den kompetensen efter många år i branschen.

Viktigt att elinstallationer är korrekt utförda

I dagens samhälle är det få som kan leva utan elektricitet. Det mesta vi gör på daglig basis involverar el. De elektriska apparaterna är sedan länge en naturlig del av våra liv och det är därför mycket viktigt för säkerheten att alla elektriska installationer är korrekt installerade och servade.

Vi kan ta oss an uppdrag inom elinstallation av alla storlekar. Vi arbetar ofta med större entreprenader för företag och bostadsrättsföreningar men kan också åta oss mindre serviceuppdrag och arbeten för privatpersoner.

Oavsett om det handlar om ett större eller mindre projekt kan våra kunder vara trygga i att vi alltid fullföljer våra åtaganden till punkt och pricka. Vi sätter alltid kunden i fokus och har generösa garantier. Det är viktigt att du ska kunna lita på din elektriker i Stockholm! För att du ska känna dig trygg med våra tjänster så kan vi självklart låta dig ta del av referensarbeten där du får se exempel på utförda jobb som är relevanta för det uppdrag du behöver.

Vi är alltid tydliga i kommunikationen

Viktigast är att du anlitar en elektriker du verkligen kan lita på och som är tydlig i kommunikationen. När du anlitar så kommer du få tydliga med priset, vad som ingår, hur tidsplanen kommer att se ut och andra detaljer som rör arbetet. Vi har givetvis även relevant behörighet och har de nödvändiga försäkringarna. Så här går det till när du kontaktar oss:

 • Börja med att kontakta oss via mejl eller telefon.
 • Vi återkommer snarast med ett åtgärds- och kostnadsförslag som du får titta på. Inget är bindande – du har självklart rätt att tacka nej.
 • Vi bokar tid som passar och ser till att följa detta åtagande punktligt. Om vi har lovat att komma klockan nio så kommer vi klockan nio.
 • Vi kommer ut till dina lokaler och gör en analys av situationen. Det kan hända att det första kostnadsförslaget korrigeras om det visar sig att det kommer att behövas mer eller mindre arbete eller material än vad vi beräknat.
 • Nästa steg är själva arbetet, vi städar upp ordentligt efter oss och lämnat allt snyggt och prydligt.
 • När arbetet är slutfört och godkänt skickar vi en faktura där det tydligt anges vad du betalar för.

Elektriker i Stockholm med säkerheten i fokus

Det går aldrig att prata för mycket om säkerhet när det handlar om elinstallationer. Även små problem med elen kan ha mycket negativ effekt på livet. De flesta har långt ifrån tillräckliga kunskaper för att hantera alla elinstallationer i hemmet. Därför är det viktigt att alla elarbeten utförs av kompetenta yrkesutövare som arbetar med testade och beprövade metoder.

Elarbeten utförda av våra elektriker ger dig en trygghet som inte kan mätas i pengar – inte minst med försäkringsaspekten i bakhuvudet.

Elolyckor inträffar tyvärr olika i hem och kontorslokaler. De kan vara mycket allvarliga och orsakas ofta av felaktiga kopplingar, dåligt utförda installationer och bristfälligt underhåll. Därför är det dumt att chansa med elarbeten – i synnerhet om det handlar om starkström. Låter du våra erfarna elektriker göra dina installationer så kan du känna dig trygg.

Elsäkerhet – tips och råd

Man kan aldrig vara för noggrann när det handlar om elsäkerhet. Viktigast är förstås att alla installationer är korrekt utförda av en certifierad elektriker som oss. Här är några säkerhetstips som kommer minska risken för elolyckor där hemma eller på kontoret:

 • Nummer ett på listan är att installera jordfelsbrytare. En sådan bryter strömmen snabbt om en produkt blir spänningsförande och risken minskar att någon skadas i en elolycka. Om du inte har en jordfelsbrytare så rekommenderar vi att du låter anlita en. Och kontrollera sedan regelbundet att den fungerar och att strömmen bryts när du trycker på knappen.
 • Kontrollera noga att alla uttag i kök, dusch- och badrum och källare är jordade. Detta gäller givetvis även uttag utomhus.
 • Var alltid hemma när du kör tvätt- eller diskmaskin. På det sättet ökar chansen att upptäcka bränder, läckage och annat som elfel kan orsaka i god tid.
 • Köp bara elektriska produkter som är CE-märkta, ett viktigt kvalitetsgodkännande på en europeiska marknaden.
 • Om du köper en begagnad elektrisk produkt på en auktion eller loppis så bör du låta en fackman granska produkten innan den används.
 • Dra ur laddare och adaptrar när de inte används. Och tänk på att alltid dra i kontakten, inte sladden, när du drar ur ett eluttag.
 • Se till att undvika så kallade fågelbon där sladdar rullar ihop sig till ett näste. De typen av sladdhärvor kan leda till elfel som kan vi farliga om de kommer i kläm och skadas under möbler.
 • Använd inte många grenkontakter i följd, det kan leda till överbelastning.
Välkommen att kontakta oss redan idag!
Din kunniga och trygga elektriker i Stockholm och Västerås.
Kontakta oss