Smarta hem

Smarta hem Stockholm

Låt oss installera funktioner för ett smart hem! På det sättet kan du styra det mesta i hemmet, när som helst och var du än befinner dig. 

Du kan justera belysningen, sätta på gräsmattans bevattning på en het sommardag, upptäcka rörelser i hemmet, övervaka energiförbrukningen och mycket annat. 

Låt oss installera funktioner för smarta hem i din bostad i Stockholm eller Västerås – ditt liv kommer att bli både enklare och tryggare. 

Smarta hem – något för alla

Vi tycker att alla borde ha möjlighet att leva i ett smart hem och kan därför erbjuda lösningar som är anpassade efter plånböcker av olika storlekar. Vilka finesser drömmer du om att ha i ett hem? Välkommen att kontakta oss – vi lyssnar på dina önskemål och kan göra ditt hem smartare. 

Du behöver inte binda upp dig helt när du skaffar ett smart hem – det går lika bra att börja smått och bygga upp ditt smarta hem över tid. Börja med ett rum och gör så småningom hela hemmet till en smart kommunicerande enhet.

 

Smarta hem Stockholm – många suveräna funktioner

Här är några av de smarta lösningar som kan förbättra upplevelsen och göra ditt hem till en mer funktionell och säkrare plats.

  • Belysning. Du kan tända och släcka och styra din belysning precis hur du vill på distans.
  • Dörrar och fönster. Smarta sensorer kan informera dig om dörrar och fönster är öppna och stängda.
  • Tidsstyrning. Vilja vilka lampor och belysningar som ska slås av och på med automatik som styrs av ljusförhållanden både inomhus och utomhus.
  • Luft och värme. Uppvärmning, ventilation och luftkonditionering kan styras i samtliga rum när du är bortrest.
  • Varning för läckage. Vi kan installera en sensor i golvet som via SMS informerar om det har uppstått en vattenläcka i ditt hem. Systemet ser då till att vattentillförseln stryps automatiskt. 
  • Säkerhet. Samma sensorer som används för komfort när du är hemma kan även fungera som larmsensorer när du befinner dig utanför hemmet.
  • Motorvärmare. Strömmen till motorvärmare kan enkelt styras inifrån hemmet, exempelvis med en smartphone. 
  • Appar. Vi kan se till att alla smarta funktioner är tillgängliga från din smarta telefon. Både när du är på hemmaplan eller ute på resa.
  • Markiser och andra solskydd. Ljud- och vindsensorer kan se till att markisen fälls in och ut beroende på väder.

Installeras av behörig elektriker

Alla produkterna till ditt smarta hem installeras av en behörig elektriker. Det kommer inte att behövas någon stor renovering för att du ska kunna styra dina rum. Med våra enkla installationer kommer du att kunna styra funktionerna via en app på din telefon – men de vanliga strömbrytarna kommer också att fungera som vanligt – oavsett om det handlar om larmdosan eller belysningen.

Som erfaren, kunnig och erfaren installatör av smarta hem, säkerhetssystem och andra elektriska installationer. Vi samarbetar med de största och bästa leverantörerna av styrsystem och kan hjälpa dig att hitta rätt produkter och varumärken inom smarta hem.

Smarta hem med appstyrning

Appen är ett suveränt komplement till traditionella tryckknappar. Det fungerar på ett fantastiskt sätt för att konfigurera och styra belysning och andra funktioner. 

Smarta hem har inbyggd tidsstyrning, vilket ger dig möjligheter att schemalägga funktioner precis som du vill ha dem. Den kan exempelvis följa solens upp- och nedgång.

Med hjälp av trådlösa funktioner behöver du inte spendera tid eller pengar på att dra kablar som förfular dina väggar eller tak. Vi installerar produkter som kommunicerar trådlöst med varandra, vilket innebär att kablarna kan ersättas med trådlös styrning. Alla enheter kan så att säga prata med varandra på en lång och stabil räckvidd.  

Vill du veta mer om funktioner för ditt smarta hem i Stockholm?
Välkommen att kontakta oss idag!
Kontakta oss