Passersystem

Passersystem Stockholm – ökad säkerhet och trygghet

Söket du en säkerhetslösning som skapar större trygghet i företagets lokaler eller bostadsrättsföreningen?

Låt oss installera ett elektronisk passersystem i dina lokaler. Välkommen att kontakta oss – vi installerar moderna, smidiga och säkra passersystem åt företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner med mera i hela Stockholm samt Västerås och Mälardalen.

System som ger bättre kontroll över fastigheten

Är det många personer som rör sig in och ut ur dina lokaler och gör trafiken att du oroar dig för säkerheten? Vi installerar ett flertal olika säkerhetssystem, inklusive larm och kameraövervakning.

Såväl företag som bostadsrättsföreningar har mycket att vinna på att installera ett passersystem. Ett sådant gör att du får en övergripande kontroll över alla dörrar och hela fastigheten. Du behöver inte oroa dig över borttappade nycklar och dyra utbyten av hela låssystem när alltför många nycklar är på drift. Dessutom kommer du att tjäna på att installera ett passersystem – driftkostnaderna för elektronisk säkerhet är väsentligt lägre jämfört med att hantera traditionella nycklar.

Passersystem Stockholm – många fördelar

  • Styrning av tillträde. På ett enkelt och lättkontrollerat sätt kan du styra vilka dörrar som ska kunna öppnas, vem eller vilka som ska kunna öppna dörrarna och vilka tider som gäller för in- och utpassering. En kontroll på vilka som rör sig i lokalerna som skapar en större säkerhet.
  • Kontroll på nycklarna. Om du använder ett system som använder nyckelbrickor så är det enkelt att spärra och inga nya nycklar behöver tillverkas.
  • Skalbarhet. Passersystemet är enkelt att anpassa till nya förutsättningar när det behövs. Det är lätt att bygga ut systemet om verksamheten växer eller fler bostäder byggs i föreningen. 
  • Händelseloggar. All rörelse in och ut i lokalerna registreras i ett modern elektroniskt passersystem. Detta gör att det är enkelt att kontrollera vem som har passerar in eller ut och när detta har skett. En trygghet – inte minst i större fastigheter där det alltid är mycket rörelse.

Styrs via internet

Våra passersystem är systematiskt uppbyggda och har många moderna och effektiva funktioner. De är enkla att hantera och styrs på ett smidigt sätt via internet och mobilappar. 

Vi projekterar, installerar och utför service på passersystem för företag av alla slag. Kontor, industrier, offentliga verksamheter – vi kan hitta ett passersystem i Stockholm som passar just dina behov. Vi kan hjälpa dig med ett helhetstänk runt alla passager i fastigheten. Våra erfarna installatörer kan också rekommendera hur systemet ska kommunicera och samverka med andra säkerhetsinstallationer som exempelvis inbrottslarm, lås och kameraövervakning. 

Ett modernt och erfaret företag

Är du i behov av ett passersystem så har du definitivt kommit rätt. Vi är ett modernt och erfaret företag inom elteknik med breda kunskaper inom såväl el- datanätverk och elektronisk säkerhet. Vi installerar och utför service på åt företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra elektriker kan alltid erbjuda snabb och korrekt service och är alltid måna om att skapa goda och hållbara relationer med våra kunder. Genom att erbjuda installation av passersystem och det mesta inom elteknik med hög servicenivå och kvalitet har vi nått vårt mål: en lång lista med nöjda och trogna kunder.

Garantera säkerheten i dina lokaler enklare

Det ska vara enkelt att sköta säkerheten på ett företag eller en bostadsrättsförening. Vi kan erbjuda en rad olika lösningar som kan integrera passersystemet med inbrottslarmet. Med ett sådant system förenklas administrationen av säkerhetslösningar och ger dig möjlighet att  lägga mer tid och pengar och annat.

Välkommen att kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa dig att hitta ett lämpligt passersystem till ditt företag eller din bostadsrättsförening i Stockholm/Västerås.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt första besök samt offert
Kontakta oss